Cargando

dissabte, 27 de març del 2010

Escalada Esportiva a Banyadores - Cabrera de Mar

Desprès de molt ploure per fí em trobat un dissabte que pinta prou bé per provar una nova experiència, em decidit endinsant-nos en el món de l’escalada.
Avui ens acompanya un nou company: en Pep àlies ‘Montañita’ ell té tot el material i la experiència per fer-nos passar un bon matí. El lloc escollit es Banyadores a Cabrera de Mar, concretament el sector Amazònia, allà trobarem de tot tipus de vies desde un pas de IV a un 6b+.

Tots els amics que ens acompanyen tenen experiència en escalada, però l’Eudald i jo no ho em provat mai, es per això que la primera toma de contacte serà una via amb pas de IV, anomenada ‘Via de les nenes’; que per cert ara entenc el nom que li van posar, ja que es bastant senzilla.
La Silvi, Joan i Marc com van més sobrats fan la seva i van equipant vies de diferents nivells.
El matí va passant i cada vegada pugem amb més confiança, però això de no tindre experiència ens esta passant factura i tenim tant els dits de les mans com els peus destrossats.
Son poc més de les 13 hores i per avui ja n’hi ha prou a estat una experiència diferent de lo que estàvem acostumats a fer i camí cap a casa ja estem buscant un nou repte; serà un barranc?.
Publicat per: Xavi Franco.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada