Cargando

divendres, 12 de desembre del 2008

Plà de la Calma amb neu.

Aquesta setmana ha nevat al Turó de l’Home, Matagalls, Agudes, Pla de la Calma...no és una gran nevada, però suficient per anar amb la bici a trepitjar-ne una mica. 8:00h del matí miro el termòmetre i estem a 3 graus, sembla que avui passarem fred, quedem com gairebé sempre a l’ajuntament de Les Franqueses, allà hi ha puntual el Fran i al cap de 5 minuts arriba l’Eudald. El Fran ens diu que avui no ens acompanyarà ja que te problemes amb el pedalier de la seva bici i per no agreujar més l’averia prefereix retirar-se. 9:00h sortim cap a pla de la calma, segur que avui trobarem neu, fa molt bon dia, amb un sol que escalfa bastant, però de seguida que toques ombra et peles de fred. Xerrant, xerrant arribem al pantà i sense pausa ens enfilem cap al pla
tenim dubtes de si trobarem neu però sinó es aixin’s allargarem la ruta fins el Suí, i si tampoc trobem neu mirarem de fer ruta fins Andorra, ja, ja, ja. L’objectiu d’avui és clar: les rodes de les nostres “nenes” han de tocar neu sigui com sigui. No se si és pel fred, o que acabo de sortir d’una galipàndria o que fa més de 10 dies que no faig res d’exercici, però em costa més del conte pujar a dalt. Falten poc més de 2 kilometres i ja vaig trepitjant neu, veig que a dalt en trobarem un bon gruix.

Per fi he arribat, l’Eudald porta una bona estona esperant fins i tot a fet amics, i quina és la meva sorpresa que me’l trobo amb un cafetó ben calent a les mans. Son dos amics de cardedeu i les seves tres mascotes, tres gossos molt guapos. Ells tampoc s’han volgut perdre l’espectacle que ofereix la Calma nevada, en vols? Que bé! mai m’havia trobat pujant al Pla de la Calma amb un gruix considerable de neu i un fred que pela i a sobre només arribar m’ofereixen un café ben calent, quina sort. Molt agraït companys, poca gent m’he trobat per la vida com vosaltres , espero tornar-vos a veure. Fem la xerrada i passades les 13:00h decidim baixar cap a casa, hem pujat moltes vegades al Pla però mai ho havíem fet amb neu, i la veritat és que fa molt de goig trobar-ho tot blanquinos.

Total: 60 kms i un desnivell acumulat de 2.815 metres.
Publicat per X. Franco i E. Montasell
Imprimir

5 comentaris:

  1. Hola Nois:
    Soc el Rod, el del disco blan y el cafe calentet, donç, estic mirand el vostro forum y estic disfrutan molt, ya o sapigueu, cuan us falte avituallament només me eu de trucar jajaja.
    Per nosaltres tambe a sigut molt agradable de conexals, A veure si torno a coger mi abandonada cannondale y us acompaño algu día.
    me invitais?,
    Venga, Un salutacions a ambos,
    Rod
    Pd: demano perdó pel meu catalá montillesco jejeje

    ResponElimina
  2. Jajaja Xavi per si no en tenies prou amb una Cannondale ket fotés pals.. ara seràn 2, ho Celebro! quina enveja foteu eh lladres?? GRRRR
    Salut!

    ResponElimina
  3. Hola Rod gràcies per visitar el nostre Blog, no cal que et convidem a sortir amb nosaltres, pots vindre quan vulguis. Va animat i fem una sortideta amb esmorzar inclós que aram amb aquest temps son de agraïr.
    Salutacions

    ResponElimina
  4. Ei Rod, merci per visitar el blog! ja saps on ens pots trobar, animat i anem a pedalar home, salud!

    ResponElimina
  5. bon dia Eudald,

    ja veus que he recordat l'adreça del teu bloq,

    t'avisaré del què fem i com quedem per diumenge vinent,

    bona setmana,

    just

    ResponElimina